Over ons


Doelstellingen en bedrijfsprofiel

Houtbedrijf Lavrijsen nv is gespecialiseerd in hout en plaatmateriaal. Dankzij de gestadige opbouw van vakkennis, assortiment en dienstenpakket breidt ons actieterrein zich steeds verder uit. We gaan nu in zee met zowel particulieren als professionelen. Meer nog: van velen werden we ook de bevoorrechte partner.

Het is onze doelstelling om dat bedrijfsprofiel steeds verder aan te scherpen. Wij staan borg voor een aanbod van materialen en diensten die het beste beantwoordt aan uw wensen.
De prijzen zo competitief mogelijk houden zonder aan de strengste kwaliteitsnormen te raken: dat is onze uitdaging!

Om deze uitdaging waar te maken kunnen we steeds rekenen op ons opgeleid en gemotiveerd personeel. Zij staan de klant bij met raad en daad, van offerte tot en met levering.

Historie

Houtbedrijf Lavrijsen nv werd opgericht in 1970. De oorspronkelijke maalderij werd aangevuld met een boomzagerij en houthandel. Die laatste kreeg een aantal vertakkingen waaronder massief hout, plaatmaterialen, golfplaten, isolatie, artikelen voor de binnenhuisinrichting, gereedschappen, …

Sinds de jaren negentig zijn we ook actief als invoerder en distributeur van producten in de tuinsector, dakramen en hout- en plaatmaterialen.