I-liggers / I-profielen

I-liggers zijn gekend voor hun afmetingen, sterkte en betrouwbaarheid. Gefabriceerd met een brede flens voor een grotere stabiliteit en een groter nagelgebied bieden de I-profielen uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid.

Ze zijn rechter en gelijkvormiger qua sterkte, stijfheid en afmetingen dan het traditionele constructiehout en zorgen voor een sterke, robuuste vloer. Het draagvermogen van de I-profielen is groter dan van het traditionele constructiehout en ze hebben een grotere spanwijdte. Vermits ze langer zijn, kunnen plafonds en vloeren met minder stukken ontworpen worden en besparen zo montagetijd. Andere voordelen van constructiehout zijn een lager vochtgehalte, hetgeen ervoor zorgt dat de I-profielen minder snel splijten, krimpen, verdraaien, kromtrekken of doorbuigen en zo de uitschot beperken.

I-profielen zijn gemakkelijker te verwerken dan betonnen vloeren. De plattegrond kan gemakkelijk gewijzigd worden en toekomstige aanpassingen in het huis zijn eenvoudiger met een I-ligger vloersysteem.

Bij ons verkrijgbaar op bestelling.

I-liggers2